Äntligen har stunden kommit!

jakt

Äntligen har jag tagit beslutet att börja blogga om det jag finner mest intressant i livet, d.v.s jakt och skytte. Ni kommer att få ta del av riktigt spännande blogginlägg som berör båda delarna och även en del belysning då jag upplever detta som ett viktigt redskap, speciellt om nätterna. Jag har många års erfarenhet av jakt och har även tävlat inom flera skyttegrenar under mina aktiva år inom sporten. Vad många inte förstår är att detta är en livsstil och för mig kommer passionen alltid att finnas kvar där för all evighet.
Att jaga om natten är en speciell känsla som måste upplevas av en själv, det är svårt att beskriva om man inte på egen hand ger sig ut i skogen när mörkret har fallit. Jag antar att det kanske har att göra med att människan alltid befunnit sig ute i naturen under gamla tider och att det är denna känslan som åter väcks till liv!