Köpte en ljusramp som fordonsbelysning till nya kärran

Till helgen tänkte jag ge mig ut i snön och jaga och tänkte att det då var dags för mig att inhandla nya extraljus då mina gamla lysen som köptes in förra året hade gått sönder p.g.a stenskott. Jag kör en fyrhjulsdriven Toyota RAV4 2.0 på 158 hästar och självklart tänkte jag att min lilla pärla bör utrustas med de bästa extraljusen som går att finna.

Efter att man letat runt på nätet efter runda led extraljus så insåg snart att en led ljusramp nog hade varit ett bättre val i slutändan. Efter 2 dagars outhärdlig väntan så blev den nya ljusrampen äntligen levererad idag. Jag var lite tveksam till en början ifall jag verkligen gjort ett rätt val då jag tidigare endast använt vanliga halogen lampor. Jag och min man Gunnar satte igång omedelbart med installationen som var betydligt lättare än vad vi trodde, och efter ca 10 min så var det äntligen klart.

Jag satte på ljuset och blev allt annat än besviken, de gamla halogen lamporna hade inte haft en chans mot denna ljusramp. Jag tog flera bilden som jag tänkte ladda upp på bloggen men till min förtvivlan så gick telefonen sönder. Måste se till och fixa detta fortast möjligast och kommer därefter att uppdatera bloggen med lite bilder. Ett tips som jag gärna vill ge till er läsare är att ni bör undersöka noggrant vad ni vill ha för ljusbild innan ni handlar då ramperna finns med olika ljusbilder. Jag satsade på att få en relativt jämn spridning på ljuset så det blev combo som det heter vilket är en blandning av både brett ljus och långt ljus med lång räckvidd. Nu är det dags att snart ta en fikarast så får nog runda av för idag. Jag lovar att lägga upp lite bilder inom kort!